Monipuolinen nostokalusto - nopeutta ja tehokkuutta turvallisesti

Kalustomme liikkuu pyörillä ja on tarvittaessa saatavilla käyttöön hyvin nopeasti lyhyelläkin varoitusajalla. Nosturimme ovat 30 ton.- 130 ton. Lisäksi meiltä löytyy kaksi kuorma-autoa erilaisiin nosto- ja kuljetustarpeisiin, jotka ovat kokoluokaltaan 92tm ja 165tm kuormausnostureilla varustettuja. Ahtaisiin paikkoihin on mahdollista nostaa uudella tela-alustaisella mininosturilla. Siinä nostokorkeus on 17 metriä ja max nostoteho 3,2 tonnia. Oman kokoluokkansa vahvin mininosturi mahtuu kulkemaan 80 cm ovista.

Kun otat nostopalvelut meiltä, saat koneen mukana aina ammattitaitoisen ja kokeneen kuljettajan nostolaitteille. Pelkkää konevuokrausta meillä ei ole, koska kokeneen ammattilaisen nostamana työt sujuvat nopeammin ja turvallisuudessakin tulee merkittäviä säästöjä.

Koska kalustomme kulkee pyörillä ja on tämän vuoksi helposti liikuteltavissa sekä nostoetäisyys ja -korkeus ovat tarvittaessa hyvinkin suuret, onnistuvat nostot tavallista hankalammissakin ja ahtaammissakin paikoissa.

Kun olet vailla nostopalvelua Satakunnan alueella ja arvostat ennen kaikkea hyvää palvelua, pitkää kokemusta, rautaista ammattitaitoa sekä ennen kaikkea turvallisuutta, on valintasi totta kai Nostopalvelu HR-Nostot Oy.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tilanteestasi. Voit myös jättää yhteydenottosivulta löytyvän lomakkeen avulla tarjous- tai yhteydenottopyynnön. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kyselyihin aina mahdollisimman nopeasti. Muista, että me toivotamme tervetulleiksi kaikki mahdolliset nostotyöt!

Nostoalan rautaisina ammattilaisina voimme hyvillä mielin todeta sen, että mikään nostourakka tai alan työ ei ole meille liian suuri tai liian pieni eikä liian hankala. Vuosien mittaan meille on kertynyt kokemusta erilaisista nostotöistä ja olemmekin nostaneet lähes kaikkea maan ja taivaan välillä.